مرتضی تمجیدی افزود: این دانشآموزان بجز دانش آموزان مدارس غیردولتی، راه دور و بزرگسالان هستند.
وی همچنین گفت: طرح رتبه بندی معلمان از ابتدای سال تحصیلی جدید عملیاتی میشود و بر اساس یکسری شاخصها، معلمان در رتبههای خبره، عالی و ارشد قرار میگیرند.
وی گفت: هزینه سرویس ایاب و ذهاب دانش آموزان برخی از روستاهای محروم که مجبور به تحصیل در روستای دیگری میشوند را این نهاد پرداخت خواهد کرد.
مدرسه شبانهروزی استثنایی در زنجان تأسیس میشود
رئیس آموزش و پرورش استثنایی استان زنجان از کمبود جدی فضاهای آموزشی استاندارد ویژه معلولان خبر داد و گفت: مدرسه شبانهروزی استثنایی در زنجان تأسیس میشود.
سهیلا فریقی اظهار داشت: مدرسه شبانهروزی استثنایی برای فعالیت مجوزهای لازم را گرفته و از ابتدای مهرماه فعالیت خود را آغاز میکند.به گفته وی، پاسخگویی به نیازهای این افراد هزینهبر بوده و سرانه هر دانشآموز استثنایی باید پنج برابر آن در مدارس عادی باشد.
وی گفت: کمبود فضای آموزشی استاندارد مشکل اساسی آموزش و پرورش استثنایی است.
فریقی ابراز داشت: با توجه به اینکه 6/11 درصد جمعیت را افراد معلول تشکیل میدهند، پوشش تحصیلی این افراد 2/1 درصد است که با پوشش 100 درصدی این افراد فاصله زیادی دارد.
شاخص سوادآموزی در زنجان ۹۳ درصد است
معاون سوادآموزی آموزش و پرورش زنجان با اشاره به اینکه شاخص سوادآموزی در این استان ۹۳ درصد است، گفت: از ظرفیت دانشآموزان برای باسواد کردن اولیا استفاده میشود.
هادی احمدنیا اظهار داشت: بیشترین آمار سوادآموزی مربوط به شهرستان ابهر بوده و کمترین میزان آن با 80 درصد متعلق به شهرستان ماهنشان است.
احداث3 آموزشگاه توسط بنیاد برکت
رئیس اداره مدارس غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی نیز اظهار داشت: سال گذشته در استان زنجان 12 مدرسه به همت خیران و توسط بنیاد برکت احداث شد، ولی این بنیاد امسال برنامهای برای احداث مدارس در زنجان ندارد.
علی مهدیلو، ابراز داشت: احداث سه واحد آموزشگاهی در استان زنجان توسط بنیاد برکت برای سال آینده در دستور کار قرار دارد.
هوشمندسازی کلاسهای ششم
معاون آموزش و پرورش استان زنجان از هوشمندسازی کلاسهای پایه ششم ابتدایی خبر داد و گفت : امسال ۱۴۰ آموزشگاه به تجهیزات هوشمند مجهز میشوند.
سید محمود سیفینیا اظهار داشت: از مجموع دو هزار و 200 آموزشگاه، یک هزار و 627 کلاس دارای تجهیزات هوشمند هستند.
وی با اشاره به اینکه تاکنون 50 درصد کلاسها هوشمند شده است، گفت: تا سال آینده بیش از 95 درصد کلاسهای پایه ششم از تجهیزات نوین برخوردار میشوند.
وی در مورد مدارس تکنوبته و دونوبته بیان کرد: با توجه به اینکه رویکرد آموزش و پرورش استقرار نظام 3-3-3-3 است، مدارس ابتدایی دارای تراکم جمعیت بالا به مدارس دوشیفته تبدیل میشوند.
وی افزود: امسال مدارس دو نوبته افزایش مییابد و از 6 درصد در سال گذشته به 8 درصد میرسد.
نظر شما